- Å spille som Bayonetta føles fantastisk

Men ikke alt klaffer like bra i «Bayonetta 3». Hør ukas Rad Crew-podcast her!

9. november 2022 19:51

(PressFire.no): «Bayonetta» har vært et av mine favorittspill siden det kom ut i 2009, og jeg har gledet meg til treeren siden dagen det ble annonsert. Endelig har vi testa det, og i ukas episode får du høre om det var verdt ventetida.

«Bayonetta 3» skiller seg fra forgjengerne på noen ganske vesentlige måter, og jeg tror flere av valgene som Platinum Games har tatt her vil være litt kontroversielle. Det er uansett et herlig gjensyn med en ikonisk spillheltinne.

Mens vi er i action-humør: Jeg har også tatt fatt på «Darksiders 3», et spill som kom litt under radaren min da det ble sluppet for noen år siden. Og jeg liker det ærlig talt mye mer enn jeg forventet. «Darksiders 3» er som en varm kopp kakao for oss som har savna såkalte «Dobbel-A» spill de siste årene – spill som hverken er AAA eller veldig små, men eksisterer et sted i mellom.

Vi tar også for oss ukas spillnyheter, såklart – såvel som en Topp 5-liste over spill-spinoffs som endte opp med å overskygge spillene de var basert på. Hvem hadde trodd at «Sim City» en gang skulle ende opp med å forsvinne ut i irrelevans, mens en spinoff dominerte PC-markedet?

Nyt ukas episode så snakkes vi!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3