- Ubisoft hadde et fantastisk show

Imponerte med en rekke overraskelser. Her er ukas Rad Crew.

15. juni 2017 16:05

(PressFire.no): Endelig er E3 her, og som vanlig byr det på overraskelser, spillannonsering og både oppfylte og knuste drømmer på løpende bånd. Det er som alltid en glede å følge med på den følelsesmessige berg-og-dalbanen som denne messa er, også i år. 

Vi satte oss ned i et svett studio i nesten tre timer for å snakke om alle høydepunktene og lavpunktene i årets E3-pressekonferanser. Vi ble slitne, vi ble såre i halsen, men det var mer enn verd det.

Blant favorittene våre var den fantastiske traileren til «Wolfenstein: The New Colossus» og «Super Mario Odyssey». Microsoft imponerte også med en lang rekke spillannonseringer og ny maskinvare, men Sony var kanskje litt labre denne gangen til tross for en tilsynelatende veldig lekker remake av «Shadow of the Colossus».

Men Ubisoft imponerte med flere store overraskelser. Ikke bare ser «Mario + Rabbids» utrolig moro ut, men så dropper de jaggu ei bombe i form av «Beyond Good and Evil 2» som fikk oss til å bokstavelig talt gispe så fort vi kjente igjen hva det var. Å se gledestårene til Michel Ancel var et menneskelig øyeblikk oppi alle de innøvde presentasjonene. 

Episoden ble streamet fra Twitch på direkten, så vi får også en god del innspill fra publikum underveis. Takk til alle som fulgte med. Ser dere neste uke i en mer normal episode av Rad Crew! 

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3