- Minner litt om «Postal», bare at du er en gås.

Ida koste seg som en frekk gås i «Untitled Goose Game». Her er ukas podcast-episode av Rad Crew!

26. september 2019 12:27

(PressFire.no): Metal Gås Solid? «Untitled Goose Game» beviser at det går an å ha det moro i selv den roligste landsbyen, spesielt når du er en skikkelig rakker av en gås.

Spillet er dels «Postal», dels «Hitman» og ikke minst litt «Metal Gear Solid», men du spiller som en gås som lager kaos i landsbyen, bare for moro skyld. Så det er betydelig mindre voldelig, men minst like moro ifølge Ida som testet spillet. Hør episoden for alle hennes inntrykk.

Vi drar også innom øya Koholint der Are har testet «Link's Awakening» på Switch som overrasket ham - designet av det gamle Game Boy-spillet har holdt seg bra. Den nye versjonen er tross alt ganske lik den gamle, og det viser seg å være til spillets fordel! Den nydelige miniatyr-aktige grafikken er også et pluss.

Og: Nå står ikke jorda til påske, for vi har også omtale av et par mobilspill i ukas episode, nemlig «Frogger» og «Bleak Sword» på den nye Apple Arcade-tjenesten. Førstnevnte er...«Frogger», men sistnevnte er et ganske fett actionspill med en unik stil som virkelig skiller seg fra mengden.  

I ukas Topp 5-liste lot vi oss inspirere av det offisielle (!) KFC-datingspillet «I love you Colonel Sanders» og snakket om fem andre spill som er direkte basert på junkfood-merkevarer. Noen som husker det bisarre snikespillet «Sneak King» fra Burger King?  

Og i nyhetene: Store endringer er på vei til Steam, kanskje? Det virker som en endring i Frankrike vil føre til at spillere nå kanskje vil kunne videreselge sine brukte spill. Det blir i så fall bananas, men er positivt for forbrukeren tror vi?

Kos dere med showet, så snakkes vi neste uke!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3