- Mer enn bare et overlevelsesspill

Conan imponerer med variasjon i ukas episode av Rad Crew

18. mai 2018 12:58

(PressFire.no): «Conan Exiles» er et overlevelsesspill som er laget over samme lest som «ARK Survival» eller «Subnautica», men MMO-røttene til Funcom og erfaringene de har derfra er kanskje nøkkelen til det som kan skille spillet fra resten. 

Ikke nok med at spillet har overraskende dybde i form av dungeons du kan utforske, det er også en verden med en stor dose personlighet. Dette er kanskje takket være «Conan»-universet til Robert E Howard, som forøvrig er unikt egnet til overlevelsessjangeren med sitt fokus på vold, nakenhet og såkalt «low fantasy». Vi snakker om spillet i ukas episode!

Vi har også hoppet inn i «Destiny 2» igjen. Nå som det er 2 stykker DLC ute er det på tide å se om noe har endret seg. Vi har egentlig alltid likt spillet i Rad Crew-redaksjonen, og syns de 30 timene vi fikk ut av det opprinnelig var mer enn verdt prisen. Nå er det spennende å se om Bungie klarer å vinne tilbake fansen de tapte når de gjorde noen kontroversielle ting i høst (XP-fadesen hjalp neppe!)

Jaggu fikk vi ikke rett forrige uke: Rage 2 eksisterer! Hva var det vi sa? Vi snakker litt om Bethesda sin overraskende annonsering og en rekke andre spennende spillnyheter (og en ganske trist en) i ukas episode.

Pluss: Topp 5 spillserier som var populære på 80 og 90-tallet, men som nå er helt borte! Det er faktisk en ganske sjelden greie, men vi syns det var fascinerende å snakke om spill-franchises som har forsvunnet totalt fra rampelyset. Noen som husker «Hexen» eller «Alex Kidd»? Vi husker dem uansett for deg! 

Vi hører også fra lytterne i segmentet vi kaller «ukens spørsmål» der vi spurte dem om hva som er det beste musikkbaserte spillet? Svarene vil sjokkere deg! OK, kanskje ikke, men vi håper du hører på likevel.

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3