Mer enn bare en «Overwatch»-klone?

5. juli 2018 12:19

(PressFire.no): I ukas episode snakker vi utfyllende om det kanskje litt kontroversielle «Paladins» som nå er tilgjengelig på Nintendo Switch i tillegg til alle andre plattformer som kan krype og gå. Og vet du hva? Det er ikke egentlig helt fair å bare kalle det en «Overwatch»-klone, slik jeg ser det. 

Paladins har mye å gi, og klarer i stor grad å rettferdiggjøre sin eksistens som et konkurrerende produkt. Ja, det ligner mye på Blizzard-suksessen, men det har unektelig noe ved seg som for vår del gjør det verdt å sjekke ut. Og ytelsen på Switch er direkte imponerende til å være et såpass teknisk avansert skytespill. 

Men sånn apropos knockoffs, så har vi også ukens Topp 5. For det første var jo «Sonic The Hedgehog» i seg selv et forsøk, vellykket sådan, på å ha et motstykke til de kjempepopulære «Super Mario»-spillene til Nintendo. Moroa begynte dog for alvor da andre utgivere ville konkurrere med det blå pinnsvinet og laget sine egne «edgy» maskoter.

Det ga oss spill som «Bubsy» og «Aero the Acrobat» og i ukas episode tar vi for oss de vi liker kanskje aller minst. Felles for alle er at de har attitude, de er veldig påtatt «tøffe» og de har ganske høy cringe-faktor. Hør episoden for å finne ut hvilke Sonic-ripoffs som nådde lista! 

Til slutt fortsetter vi «Elder Scrolls» praten fra forrige uke der lytterne kommer med sine ønsker om hva som burde forbedres i det kommende, nylig kunngjorte «Elder Scrolls VI».

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3