Hvordan kan Blizzard tråkke så feil?

Fra gamer-yndling til masseboikott i kjølvannet av sensur av «Hearthstone»-spiller. Her er ukas Rad Crew-podcast.

10. oktober 2019 14:24

(PressFire.no): Som om ikke Blizzard har spilt vekk nok goodwill de siste par årene, så skjer altså dette: Etter at utøveren «Blitzchung» ble straffet for sine uttalelser til støtte for den demokratiske bevegelsen i Hong Kong har Blizzard mottatt en massiv bølge av kritikk på sosiale medier.

Til og med ansatte i Blizzard protesterer mot avgjørelsen, og vi i Rad Crew lurer på hvor langt dette vil trekke ut før Blizzard er nødt til å trekke tilbake avgjørelsen. Eller kanskje pengene fra det kinesiske markedet betyr mer for dem nå? Vi diskuterer i ukas episode av Rad Crew! 

Pluss: Som vanlig har vi en Topp 5-liste, og siden det er oktober og allehelgensaften nærmer seg må vi jo gå litt i spooky-modus. Derfor snakker vi om de fem beste spillene som tar for seg voodoo-mytologien. Jeg tipper veteran-lyttere av Rad Crew vil kunne gjette hva nummer én på lista er! 

Are fortsetter sin reise gjennom «Dragon Quest XI» på Switch, og vi dekker også «Call of Duty» på mobil som på én side gjør mye rett, og på den andre siden er det samme masete tullet vi har sett så mange ganger fra mobilversjoner av store spill.

I tillegg går vi gjennom ukas spillnyheter, prater om Jokeren, hvorfor vi elsker Jack Nicholson i den klassiske rollen og mye mer!

Kos dere med showet, så snakkes vi neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3