- Hva er den beste hjemmebasen i spill?

Spill trenger flere steder hvor du kan slappe litt av, og vi diskuterer vår topp 5.

28. juli 2016 10:48

(PressFire.no): Ingenting er som å ha et tilfluktssted når stresset begynner å ta overhånd, og du har skjebnen til hele verden eller hele galaksen på dine skuldre.

I ukens episode tar vi for oss de fem beste stedene du gå tilbake til for å slappe av, og slippe unna alle farene for en stakket stund. Det sier seg selv at vi måtte ta med skipet Normandy fra «Mass Effect»-spillene, og spesielt i det andre spillet i serien der du ble kjent med et helt fantastisk rollegalleri underveis.

Nyhetsseksjonen tar opp ryktene som svirrer rundt Nintendos nye NX-konsoll. Blir det virkelig en håndholdt hybridkonsoll med innmat fra mobilbransjen? Vi drøfter litt hva konsekvensene av dette hadde blitt, og hvorfor Nintendo kanskje har rett når de ikke går rett i strupen på PS4 og Xbox One. 

«Overwatch» har fått en patch, og vi snakker litt om endringene som den brakte med seg - blant annet badass mammaen Ana. Are har prøvd seg som monsterjeger og J-pop-stjerne i «Tokyo Mirage Sessions #FE», og ja det er det faktiske navnet på spillet. Stian på sin side kom nettopp tilbake fra et tokt dypt inni melkeveien i «Elite Dangerous», og bringer med seg nytt om hva som har endra seg i spillet siden sist. 

Det får oss også til nok en gang å etterlyse hva som skjer med «Star Citizen» og den etterlengtede enspillerdelen av «Squadron 42». Vi venter fremdeles i spenning. I mellomtiden får «Elite» og «No Man's Sky» alt rampelyset, samme hvor stort budsjettet til «Star Citizen» er.

5:00 Topp 5 hjembaser

25:40 Nyheter

49:18 Overwatch-patch

57:18 Tokyo Mirage Sessions, Elite Dangerous og Star Citizen

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3