Hitler i spill, vi kårer de verste

Tidenes mest hatede person har en lang spillkarriere.

29. september 2016 13:02

(PressFire.no): Adolf Hitler er kanskje verdenshistoriens minst likte personlighet, og det er ganske naturlig at han dukker opp som bad guy i ulike spill.

I ukas episode snakker vi om de fem mest minneverdige opptredene av styggen selv. Spoiler: de fleste involverer at du kan enten slå ham eller skyte ham.

Men vi kan ikke bruke hele episoden på mannen med barten. Vi har spilt «Destiny: Rise of Iron», og forteller gladelig om den nyeste utvidelsen til spillet som fortsetter å glede og frustrere spillere over hele verden.

I tillegg har redaksjonen testa nye Xbox One S, som kan vise video i 4K og spille spill i oppskalert modus, og utvalgte spill kan til og med kjøres i såkalt HDR. Er konsollen verdt kjøpet? Hør episoden for å finne ut!

Det fiendtlige oppkjøpet av Ubisoft har spisset seg til, og vi diskuterer såklart det i nyhetssegmentet. Det er til og med mer spennende enn den amerikanske valgkampen! Pluss: «Firewatch» skal filmatiseres. Blir det bra da? 

Vi avslutter episoden med en ny twist på ukens spørsmål: nå kan dere ringe oss! Vår Skype er «radcrew» og den kan du ringe døgnet rundt. Da når du vår telefonsvarer, og vi håper på enda flere innringere til neste ukes spørsmål, som er:

Hva er ditt favoritt-romvesen i spill? 

00:00 Intro og fem spill-Hitlere

39:20 «Destiny: Rise of Iron»

1:15:00 Ukens spørsmål m/ telefonsvarer

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3