Her er spillhistoriens beste skattejegere

Vi snakker om spillfigurene som stjeler alt som ikke er spikra fast, «Uncharted 4», og «Battlefield 1»-annonseringa i ukas episode av Rad Crew.

12. mai 2016 09:54

(PressFire.no): Flere spillfigurer har fulgt i fotsporene til historiske eventyrere Marco Polo og Christopher Columbus (ikke han som regisserte «Home Alone»). Store oppdagere som kanskje ikke tok så mye hensyn til andre folks eiendom. I denne episoden av Rad Crew snakker vi om de fem beste skattejegerne spillhistorien kan by på, fra Nathan Drake til en kjent rival av Mario. Hvem er aller best til å plyndre verdens skatter for egen vinning? Finn ut i denne episoden.

DICE og Infinity Ward er i en aldri så liten krig: en ordkrig om hvilken krig som er kulest: fremtidskrig i Infinite Warfare eller første verdenskrig i «Battlefield 1». Vi prøver å avgjøre det en gang for alle i ukens nyhetssegment, der vi også finner tid til å prate litt om den litt merkelige nye kinesiske konsollen Fuze. 

Mens vi snakker om skattejegere: hvilken tyv har mer glimt i øyet enn Nathan Drake? Ingen! «Uncharted 4» er over oss, og vi har mye å si om spillet. Vi har så mye å si om spillet at dette faktisk bare er første del. Praten fortsetter neste uke når vi har fullført det. 

Til slutt spurte vi lytterne om hva de synes om episodiske spill. Heldigvis trenger du ikke vente på neste episode for å finne ut hva de svarte. Vi leser som vanlig opp alle svar på ukens show.

Tidspunkter:

00:00 Topp 5 skattejegere

22:00 Nyheter

52:00 «Uncharted 4» m.m.

1:24:30 Ukens spørsmål

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3