- Gi oss «GTA» og «Red Dead» på Nintendo Switch!

Switch-portene renner inn, men vi ønsker oss flere i ukas episode av Rad Crew!

18. januar 2018 13:58

(PressFire.no): Flere og flere tredjepartsspill slippes og annonseres på Nintendo sin nyeste konsoll, og det virker for en gangs skyld som om de selger. Lavt salg av spill som ikke er Nintendo sine egne har vært et problem siden Nintendo 64, men kanskje trenden har snudd?  

Vi snakker om spill som vi mener hadde passa på Nintendo Switch i ukas Topp 5-liste, deriblant fabelaktige «Grand Theft Auto V» og «Red Dead Redemption». Hvis «Doom» går an, så er alt mulig! 

Foruten det snakker vi også om noen spill fra 2017 vi ikke er ferdige med, som for eksempel «The Surge» fra utvikleren Deck 13 som ganske vellykket blander science fiction og den velkjente formelen fra «Dark Souls» med utforsking, vanskelige bosser og andre utfordringer. Ganske fett!

Are spiller fremdeles «Hollow Knight», og Stian pløyer jorder i «Stardew Valley», så vi prater litt mer om dem også. Og et lengre sidespor om bakgrunnshistorien til «Warhammer 40 000», fordi vi kan!

Vi får også litt tid til å diskutere kontroversene rundt «Heavy Rain»-utvikler Quantic Dream, og de spennende nyhetene om hva som kommer ut på Nintendo Switch fremover. Vi gleder oss spesielt til gjensyn med «Donkey Kong Country: Tropical Freeze»!

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3