Fra «Track & Field» til «Rock Band»

Disse spillene lurte oss til å brenne kalorier

21. juli 2016 13:14

(PressFire.no): «Pokémon Go»-feberen vil ingen ende ta. Folk går milevis for å klekke egg og fange nye monstre. Før de vet ordet av det er de fitness-konger og dronninger. Derfor laget vi en Topp 5-liste i ukens episode over spill og spillfenomener som lurte oss til å brenne ekstra kalorier uten at vi egentlig tenkte over det.

Vi hadde jo egentlig bare tenkt å slappe av med litt gaming! 

Nintendos nye mikro-kopi av sin gamle NES skapte bølger i sosiale medier forrige uke, og vi klarer jo ikke la være å snakke om den vi heller. 

VR-spillet «Adr1ft» kom ut på PS4 forrige uke, og vi har testa det. Fungerer det like bra utenfor sin opprinnelig tiltenkte setting? Og har spillet noe innhold utover visuell wow-faktor? Hør episoden for å finne ut! Vi har også prøvd å hoppe inn i World of Warcraft igjen, med blandet hell. Blant annet ble vi bedt om å delta i tvilsomt rollespill, og en spiller inviterte oss til «hardcore fishing», hva nå det er.  

Jack og Aleks er kanskje litt sene til festen, men de har latt seg fortrylle av 
«Her Story» på mobiltelefonen. Ikke nok med at FMV-sjangeren er tilbake, den er bedre enn noensinne.

Til slutt spurte vi lytterne våre om lengde spiller noen rolle i avgjørelsen om de skal kjøpe et spill eller ikke. Og finnes det egentlig en optimal lengde på spill? Vi fikk som vanlig mange svar, og det er kjempekult!

9:00 Topp 5 spill som lurte oss til å trene

32:19 Nyheter

54:00 «Adr1ft» og «Her Story»

1:47:00 Betyr lengden noe? Lytterne svarer

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3