Fem togturer i spill, «No Man's Sky» og den hersens sistebossen i «Star Fox Zero»

Blodfersk Rad Crew-episode!

5. mai 2016 10:03

(PressFire.no): Tog er på mange måter den beste måten å reise på. Du kan liksom sette deg ned og slappe av i noen timer mens det vakre landskapet passerer vinduet. I spill går det av og til litt annerledes for seg, og i denne episoden snakker vi om de beste togturene i spillhistorien. 

Nintendo sine E3-planer er også i fokus denne gangen, og vi har med Nintendo-korrespondent Erik Fossum for å forklare oss én ting: Hva er det som skjer, Nintendo? 

«No Man's Sky» er ett av årets mest etterlengtede spill, og Erik fikk spille det i mars. Endelig fikk vi ham i prat om spillet på podcasten. Are på sin side forteller om den andre episoden av IO Interactive sin nye serie av «Hitman»-episoder, og han digger det. Men kan du stable alle folka i ett rom som en psykopat? Det er en dealbreaker.

Til slutt spurte vi lytterne om hva som eventuelt kan overtale dem til å kjøpe en PS4 NEO, den nye og kraftigere PS4-modellen som visstnok skal komme senere i år. Og de ga oss svarene.

Tidspunkter:

0:00 Intro

8:00 Topp 5 togturer 

40:00 Nyheter

1:11:50 No Man's Sky, Hitman Episode 2, m.m.

1:50:00 Ukens spørsmål: Hva skal til for at du kjøper en PS NEO?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3