Hæ? Var «Zelda: Link's Awakening» inspirert av «Twin Peaks»?

7. juli 2016 10:11

(PressFire.no): Siden vi er inne i juli tenkte vi å ha litt mer sommerpreg på episodene her i Rad Crew, og derfor handler ukas Topp 5-liste om strender. Fra Mario til Master Chief:  Hvem liker vel ikke å slappe av på stranda? Og ja, øya fra «Link's Awakening» der Link våkner opp på stranda var faktisk inspirert av TV-serien «Twin Peaks».

Vi plukka opp «Homeworld: Deserts of Kharak» i Steam sitt sommersalg, og snakker litt om det i ukas episode. Det føles kjent, men likevel ganske friskt å spille et nytt «Homeworld» etter så lang tid. Ellers fortsetter vi å la oss frustrere litt av både «Hyrule Warriors» på 3DS, og «The Crew» fra Ubisoft. Begge er spill som har mye bra å by på, og minst like mye irritasjon.

I nyhetene kom vi ikke unna å snakke om CS GO Lotto-fadesen som også har vært omtalt veldig bra her på PressFire. 

«Halo 5: Guardians» har fått en ny modus, Warzone Firefight som er en variant av Firefight-modusen i spill som «Halo 5: Reach» og «ODST». Co-op-modusen er et velkomment tillegg til spillet, men samtidig tydeliggjør det noen av svakhetene ved noen av systemene i «Halo 5: Guardians», samtidig det kanskje trenger litt mer balanse. Eller kanskje det bare er oss som suger. Vi forteller!

Og forresten, hvis dere lurte: «Overwatch» er fremdeles konge.

Til slutt spurte vi lytterne våre om hvilket spill de har brukt aller mest tid på. Noen har brukt 100 timer på sitt favorittspill, og noen har passert 1000 timer! Du kan sikkert gjette deg frem til noen av gjengangerne her på forhånd, men vi syns det var moro å høre om folks «Diablo 2»-avhengighet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3