Fem spill som virkelig var verdt den lange ventetida

Vi får håpe det samme gjelder «Final Fantasy XV» og «The Last Guardian»

24. november 2016 17:03

(PressFire.no): Ni lange år med utvikling er over, og «Final Fantasy XV» kommer endelig ut førstkommende tirsdag. Forhåpentligvis blir det ganske OK også! Og som om ikke det var nok, er også «The Last Guardian» rett rundt hjørnet.

Derfor snakker vi i ukas podcast-episode av Rad Crew om fem andre spill som tok veldig lang tid å utvikle, og som likevel klarte å overgå forventningene. 

Vi snakker også om Obsidians nye, brutale rollespill «Tyranny». Se for deg «Ringenes Herre» bare at Sauron allerede har vunnet: «Tyranny» foregår i et univers der den onde diktatoren Kyros har hele verden under støvelen sin, og det gode tilsynelatende er knust for alltid. Det er en fascinerende twist på fantasy-rollespill spill som virkelig engasjerte oss i Rad Crew.

Pluss: Det eviggrønne «Animal Crossing: New Leaf» har fått en oppdatering, og nå har det oss i sine klør igjen. Vi har nok en gang blitt offer for Tom Nook sin shady eiendomsspekulasjon.  

I nyhetene fortsetter vi å være litt forfjamset av Nintendo sine business-avgjørelser, så «what else is new?». Men ryktet om et «Rabbids» og Mario-rollespill har gjort oss litt interessert, det må vi innrømme.

Pga problemer med Skype-svareren tar vi imot skriftlige svar på ukens spørsmål denne uka, som er:

Hva er det beste spillet, enten i hoved-serien eller spinoffs, i «Final Fantasy»-sagaen? Svar i kommentarfeltet eller på radcrew.net

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3