- Et steg tilbake for «Mass Effect»

Hvorfor så lite nytt i en helt ny galakse? Her er ukas Rad Crew-episode.

30. mars 2017 15:51

(PressFire.no): Det etterlengtede «Mass Effect: Andromeda» er nå ute, og Yngvil og Inger Lise her hos oss har brukt en del tid i den nye galaksen som spillet lar deg utforske. Lever spillet opp til forventningene? 

De finner mye å like i det store rollespillet, og trekker frem blant annet de flotte landskapene og utforskingen av disse. Det er likevel mye teknisk som skurrer, og vi spør oss selv litt hva som kan ha skjedd under utviklingen. 

Men før det: Ukas topp 5-liste handler også om verdensrommet. Denne gangen snakker vi om spillene som plasserer deg i cockpiten av et romskip og lar deg utforske solsystemet og galaksen slik du selv vil. Kan noe spill egentlig slå «Elite Dangerous» på dette området?  

Mye har skjedd i nyhetsbildet i uka som gikk, men det vi syns var aller mest spennende er kanskje nyheten om at «StarCraft» kommer ut i ny utgave, tilpasset 4K-skjermer. På tide å spawne flere overlords og bygge flere pylons! Ellers blir det spennende å se «Call of Duty» muligens gå tilbake til andre verdenskrig.

Vi hører også fra lytterne om hva de syns er de beste spillromansene, sånn apropos Bioware. Svarene vil sjokkere deg! Forbudt kjærlighet eksisterer også i spillenes verden.

Helt til slutt gjorde vi noe vi av og til gjør når en spill-story engasjerer oss ekstra mye. Etter den vanlige episoden er over, diskuterer vi nemlig alle de saftige spoilerne i det post-apokalyptiske «Horizon: Zero Dawn», et av årets aller beste spill så langt.

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3