Er det på tide å sjekke ut «No Man's Sky» igjen?

Spillet har bare blitt bedre og bedre. Pluss Gamescom-nyheter! Her er ukas episode av Rad Crew.

22. august 2019 15:39

(PressFire.no): Siden den kontroversielle lanseringen for tre år siden har gjengen i Hello Games gjort veldig mye for å rette opp inntrykket mange hadde av «No Man's Sky», og med den siste oppdateringen er spillet et av de beste utforskings- og overlevelesspillene på markedet.

Ikke alt er helt perfekt, blant annet er det et økt fokus på basebygging som vil gjøre utforskerne blant oss litt utålmodige, det har aldri vært en bedre tid å sjekke ut spillet på. Hvis bare de klarer å fikse de verste flerspiller-glitchene! 

 Blant de andre spillene som diskuteres denne uka er actionspillet «Remnant: From the Ashes» og mobilspillet «Doctor Mario World». Men før det presenterer vi ukens Topp 5-liste over spill der du på mer eller mindre realistisk måte kan gå på do når naturen kaller. Noen som husker «Postal 2?».

Pluss: Et tonn av nyheter både fra Gamescom og andre steder, ukens nye utgivelser og mye mer. Blant annet ble vi veldig glade over å høre at helikopterspillet «Comanche» gjør et comeback. Men blir det voxel-grafikk? Sannsynligvis ikke, og det gjør oss triste. 

Sony kjøpte dessuten studioet Insomniac (eide de dem ikke allerede?), og vi sliter med å huske forskjellen på spillene «Haze» og «Fuse». Og «Apex Legends»-utviklerne Respawn er i hardt vær etter at en ansatt kritiserte fansen og kalte dem «dicks». Alt er ved det normale, med andre ord!

Snakkes neste uke! 

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3