Er «Arms» en helt ny type slåssespill?

Nintendo tilfører hvertfall mye nytt til en gammel sjanger. Her er ukas Rad Crew

22. juni 2017 19:12

(PressFire.no): Nintendo tok oss på senga med «Arms», et slåssespill som gjør mye nytt og føles veldig friskt.

Vi snakker grundig om det i ukas episode, og hva som gjør at vi liker det så mye. Er det det fargerike rollegalleriet, er det måten det gjør helt nye ting med sjangeren, eller er det alle Twintelle-memene der ute? Hør episoden for å finne ut! 

Vi ble også veldig imponert av det Nintendo viste frem av «Super Mario Odyssey» på årets E3-messe, og det inspirerte oss til å lage en Topp 5-liste over Marios merkeligste «power-ups». Noen som husker fjær-Mario som kan gjøre seg til en metallfjær og sprette rundt? Det er ikke en gang den rareste! 

Snakker om E3, vi er ikke helt ferdige ennå for nå er det lytternes tur til å dele hva de syntes var best, og det gjør vi helt på slutten av showet i vårt vanlige lyttersegment.

Men før det: Sommeren er det perfekte tidspunktet for å jobbe litt med bak-katalogen, og vi har hoppa tilbake inn i «Watch Dogs 2», et spill som overgår det første på nesten alle områder og faktisk er nærmere «Saints Row» enn «GTA» i tone og humor. Herlig! 

Stian og Inger Lise har også omsider skaffet seg adgang til den lille Switch-konsollen og vi får gjenoppleve alle gledene og noen få frustrasjoner i det fantastiske «Breath of the Wild».  Pluss: vi starter «Mario Kart»-liga!  Hør episoden for å finne ut mer! 

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3