- En knallbra dings å ta med seg

To uker med Switch både på TV og i senga. Her er ukas Rad Crew.

16. mars 2017 17:23

(PressFire.no): Et par uker med Switch og vi er ganske solgt på greia. Den fungerer som de sier, og det å ta den med seg ut av dockingstasjonen er ikke bare praktisk, men gøy. Vi har ikke spilt så mye håndholdt på en god stund, faktisk.

Hvis bare prisen kunne gått ned bittelitt, tror vi maskinen virkelig kunne dominert, selv om salgstallene virker lovende for Nintendo. 

Naturlig nok blir det enda mer «Zelda»-prat i ukas episode, der vi forteller om våre eskapader i Hyrule, en av de mest fantastiske åpne verdenene noensinne. Det er noe nytt å oppdage nesten hver meter av den gigantiske kartet. Er «Zelda» så bra som alle anmeldelsene hevder? Ja, mener vi. 

For noen uker siden brukte vi en del tid på å skryte av «Horizon: Zero Dawn», og vi er ikke helt ferdig med det heller. Inger Lise og Stian nærmer seg slutten av spillet og går gjennom den samme berg-og-dalbanen. En dag burde vi sikkert lage en spoiler-episode om den velskrevne historien i det spillet.

I ukas Topp 5-liste skifter vi litt gir, og snakker om fem Disney-filmer som har blitt «spillmatisert», men der nesten ingen husker at det faktisk kom spill ut basert på filmen. Visste du at «Oliver og vennene hans» fikk et Amiga-spill? Vel, det gjorde den! 

Nyhetene har dessverre vært fylt av litt kjipe historier om YouTubere som sier ting de kanskje burde holde seg for gode til å si, og vi diskuterer det litt. Hva er greia?   

Til slutt hører vi fra lytterne om de noensinne har kjøpt en konsoll basert bare på ett spill, og i så fall: Hvilket spill var det?

 

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3