- En blanding av sjangere vi aldri har sett før

Vi diskuterer det unike og merkelige «Pyre» i ukas Rad Crew-episode

10. august 2017 13:58

(PressFire.no): Gjengen bak «Bastion» og «Transistor» er tilbake med et spill som forbløffer og fortryller oss i Rad Crew-redaksjonen. «Pyre» kombinerer visuell roman, episk fantasy og basketball(?) med stort sett mye hell, og vi diskuterer det i ukas episode.

Spillet har også fabelaktig musikk og et helt unikt, malerisk utseende, som vi egentlig forventer fra Supergiant Games. Men det er neppe et spill for alle. Hør episoden for å finne ut hvorfor! 

Stian har vært opptatt med «Playerunknowns Battlegrounds» og mener det blir bedre og bedre. Are på sin side spiller gjennom robot-eposet «Nier Automata» og er fengslet av hvordan spillet kombinerer den eksistensielle og filosofiske fortellingen med det hurtige og aggressive kampsystemet. 

I ukas Topp 5-liste lot vi oss inspirere av nyheten om at Facebook eksperimenterer med chatbot-er som finner opp egne språk. Vi er heldigvis ikke kommet til «Skynet» ennå, men det er jo likevel litt spooky. Hør mens vi oppsummerer spillverdenens mest stormannsgale kunstige intelligenser, fra Cortana til GlaDOS.

Populariteten til både «Playerunknown's Battlegrounds» og «Final Fantasy XIV» er temaet i ukas nyheter, og det er jo interessant å se spill utfordre de etablerte enerne på markedet i så stor grad.

Lytterne bidro også med sine spillhistorier fra sommeren, og kommer også med noen av sine egne anbefalinger av ting de har spilt nå i sommer!  

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3