Annonse
Annonse
- En av de beste åpne verdenene i noe spill
Vi er mektig imponert over «Horizon Zero Dawn» i ukas episode.

- En av de beste åpne verdenene i noe spill

Vi er mektig imponert over «Horizon Zero Dawn» i ukas episode.
2:44
15:15
Utvikler
Utgiver
Slippdato
Plattformer
15:15
2:44

(Rad Crew): Vi har brukt uka på å spille «Horizon: Zero Dawn» og kan ikke være annet enn imponerte over det Guerilla Games har levert.

Det har en majestetisk åpen verden som ikke står tilbake for nesten noen annen, en hovedperson som er lett å like, og en historie som gradvis avslører sine hemmeligheter på overraskende og tilfredsstillende måter.

Vi dedikerer derfor en stor del av episoden, sammen med gjest Erling Rostvåg fra podkasten Spillmatic, til nettopp «Horizon: Zero Dawn» og hvorfor vi elsker det. Det er et spill som faktisk leverer nesten alt vi håpet det skulle gjøre.

Erling er også på showet for å snakke om sine opplevelser med å ha testa Nintendo Switch i Sverige for en liten stund siden, og han gir sine inntrykk av maskinvaren, «1 2 Switch», og «Splatoon 2», og flere andre av opplevelsene han fikk tid til å teste.

I ukas Topp 5-liste snakker vi om døden - altså de gangene vi har møtt på selveste Gamle Erik sjøl, fra «Conker» til «Grim Fandango».

Endelig har også Are begynt på ninja-spillet «Nioh» og snakker om det i episoden. Er det et velkomment gjensyn med Team Ninja? Marie har på sin side utfordrert villmarken i overlevelsesspillet «The Wild Eight». Og i nyhetene snakker vi om Switch-konsoller på avveie, og et nytt rollespill-studio under Square Enix-paraplyen. 

Neste ukes spørsmål eller utfordring til lytterne er: Prøv å tenke på et spill du ikke har tenkt på siden 90-tallet, og fortell oss om hvorfor du likte det så godt den gangen.  

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

00:00 Topp 5 møter med Døden i spill

22:00 Nyheter

32:00 Switch-inntrykk med Erling fra Spillmatic

1:08:00 Horizon Zero Dawn + The Wild Eight

Se alle Rad Crew-artikler (og podcaster) på Podcast-sidene.
Les alle våre «Den gangen da...»-tekster på undersiden her, eller se andre retrosaker her.
Les mer om spillrelaterte ting som skjer i Norge på vår underside her.
Les mer om e-sport og konkurransespilling på vår underside her.
Les flere meninger på vår samleside her.
Mer om:
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3
Oppsummering
Positivt
Negativt
Skjermbilder (klikk for større)
No items found.
Andre artikler om emnet
No items found.
Andre artikler

- En av de beste åpne verdenene i noe spill

Positivt
Negativt
- En av de beste åpne verdenene i noe spill
This is some text inside of a div block.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Annonse
Ansvarlig redaktør: Jarle Hrafn Grindhaug
Redaksjonssjef: Erik Fossum