- Du bare må finne ut hva som skjer videre

Det overraskende «Nier Automata», pluss aldrende spillfigurer i ukas Rad Crew.

23. mars 2017 12:25

(PressFire.no): Vi har begynt reisen inn i «Nier Automata», og det er virkelig et unikt og merkverdig spill. I denne episoden av Rad Crew prøver vi å nøste opp i nøyaktig hva som er så fengslende med robot-odysseen til Platinum Games.

Men før det: Ukas topp 5-liste er inspirert av de aldrende kroppene som sitter i Rad Crew-studioet hver uke. Vi snakker nemlig om spillfigurene som levde lenge nok til å bli eldre. Enten i løpet av samme spill, eller over flere slik som Ezio Auditore fra «Assassin's Creed»-serien. Eller hva med Max Payne i det tredje kapittelet? 

I nyhetene kommer vi ikke utenom å snakke om kontroversene rundt det litt røffe-i-kantene «Mass Effect: Andromeda», men vi snakker også om den herlige nyheten om at Capcom gir ut mange av sine Disney-spill på nytt i en samlepakke. Men hvorfor kommer den ikke på Switch? Vi har scoopet! Kanskje.

Ryktene sier også at vi får se mer av to nye «Star Wars»-spill i forbindelse med Celebration-messa i Orlando. Og vår mann Stian skal dit for å se hva som skjer! Vi skal prøve å få til en liten Skype-reportasje derfra når det skjer. 

Vi er forøvrig fremdeles ikke ferdig med verken «Horizon Zero Dawn» eller «Zelda», bare så det er sagt. Det er to spill som vil følge med oss en god stund fremover.  

Til slutt hører vi fra lytterne om hvilke andre Disney-spill de vil skal gjøre et comeback. Nostalgi, folkens, er et kraftig narkotikum. 

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3