«Divinity: Original Sin 2» lever opp til hypen

Et tipp topp rollespill. Her er ukas Rad Crew podcast.

5. oktober 2017 10:53

(PressFire.no): Tommy «Hawk» Jørpeland fra NerdAlert blir med på showet denne uka for å fortelle om rollespillet «Divinity: Original Sin 2» som han mener gir spilleren en uovertruffen følelse av frihet samtidig som det leverer et interessant univers og kule rollefigurer. 

Han mener hypen rundt spillet, som akkurat nå har 95 på Metacritic, er vel fortjent.

Men ukas episode er fullspekket av snakk om andre nye spill også. «Danganronpa V3» imponerer ved å ikke bare snu opp ned på anime-konvensjoner, men også på de forrige spillene i serien. Og det «Total War Warhammer 2» er en ekte perle av et strategispill. 

Are på sin side har spilt det sjarmerende «Cuphead» mens Stian frustrerer seg over problematiske endringer i «Forza 7» som rett og slett ikke er like sexy som fjorårets «Forza Horizon 3».

Spill som omtales denne uka:

«Total War: Warhammer 2»
«Danganronpa V3»
«Forza 7»
«Divinity: Original Sin 2»
«Cuphead»

Siden det er oktober og snart allehelgens aften har vi også forberedt en Topp 5-liste i heksegryta, og denne gangen handler den om spillfigurer som kommer opp av graven! Bø!

I lyttersegmentet spurte vi publikummet vårt om hva de mener spillutgivere bør gjøre for å ta vare på gamle spill, slik at fremtidens generasjoner også kan spille dem. Det var et tema som engasjerte!

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3