Disse spill-porteringene gikk virkelig, virkelig galt

Uspillbare versjoner av spill som opprinnelig var gode.

22. september 2016 15:15

(PressFire.no): Vi oversvømmes av remasters og remakes. Mange av dem byr på reelle forbedringer, mens andre føles ganske overflødige. De er likevel alle bedre versjoner av originalspillene sine enn de vi snakker om i ukas Topp 5-liste over de aller verste spill-porteringene noensinne. Enten det var på grunn av utdatert maskinvare, mangel på tid eller overambisiøse utviklere: Disse spillene tar noe som opprinnelig var bra, og gjør det nærmest uspillbart!

Noen som husker «Skyrim» på PS3? Nettopp.

Heldigvis er det noe positivt å snakke om også. Stian er dypt inni «Forza Horizon 3» og vi får inntrykk av at han aldri har lyst til å slutte å spille det nye bilspillet fra Microsoft Studios. Vi har også testa «Pac-Man Championship Edition 2», et forrykende spill som følger i fotsporene til «Championship Edition DX», der Pac-Man fråtser i spøkelser som aldri før. Blir han noensinne mett? Hør episoden for å finne ut.

En litt tynnere nyhetsuke stopper oss ikke fra å snakke om det som har skjedd både på saksøkings- og amiibo-fronten. Sett phaseren til «agurktid»!

Vi avslutter episoden med en ny twist på ukens spørsmål: nå kan dere ringe oss! Vår Skype er «radcrew» og den kan du ringe døgnet rundt. Da når du vår telefonsvarer, og vi håper på enda flere innringere til neste ukes spørsmål, som er:

Hvilket spill har du vært mest hekta på noensinne?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3