- «Deus Ex: Mankind Divided» føles som et fem år eldre spill

Cyberoppfølgeren skuffer oss litt i ukas episode.

1. september 2016 10:10

(PressFire.no): Det er ingen tvil om at «Deus Ex: Mankind Divided» er et etterlenget spill. Og det er mye som klaffer: science fiction-settinga er veldig kul, musikken er stemningsfull det ser jo tidvis ganske pent ut. Det er også interessant med et spill som tør å ta opp politiske tema. Likevel er det noen spillmekaniske ting som skurrer litt for oss, og vi snakker om det i denne episoden. Are har spilt det i over ti timer, og føler seg fremdeles ikke fortrolig med spillet.

Vi vil uansett komme med et råd her og nå: Hvis du skal spille «Deus Ex», gjør det på PC. Kontrollene på konsoll er virkelig ikke det du bør forvente av et storspill.

Heldigvis dekker vi også et spill som vi virkelig likte: «Attack on Titan»-spillet fra Omega Force, som virkelig er tro mot serien og leverer «Spider-Man»-aktig svinging og høytsvevende action. Det er kanskje høstens største overraskelse så langt? 

Ukas Topp 5 handler om sverd. De mest blankpussa, sylskarpe, badass sverdene i spillhistorien. Og et skikkelig teit et som vi måtte ha med uansett. 

Og tro det eller ei: NX-ryktene fortsetter å svirre, og vi kommer ikke utenom i nyhetene denne uka heller. Avtagbare kontrollere, infrarød sensor, og mye annet sprøtt. Ellers: PS4 Mini er fremdeles ikke ekte. Hysj! 

Ukens spørsmål, vårt lyttersegment, handlet denne uken om gamle spill. Spesifikt spurte vi lytterne våre om hva det eldste spillet de har runda var. Vi ble smått deprimert og følte oss gamle når mange nevnte spill fra sent 90-tall.

5:31 Topp 5 spillsverd

21:41 Nyheter

37:51 Deus Ex og Attack on Titan

1:11:00 Ukens spørsmål: Det eldste spillet du har runda?

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3