– Dette er spillene vi gleder oss til i år

Rad Crew sendte direkte fra Klepp Bibliotek i ukas episode og snakket spillåret 2019.

17. januar 2019 12:35

(PressFire.no): Vi besøkte Klepp Bibliotek her i Rogaland denne uka for å gjøre et aldri så lite liveshow, og i en litt komprimert episode snakker vi om spillene vi gleder oss til i 2019, pluss litt nyheter såklart! 

Fra «Sekiro: Shadows Die Twice» til det nært forestående «Resident Evil 2» mangler det ikke akkurat på spill vi virkelig ser frem til. Det slo oss likevel at listen vår var ganske full av oppfølgere, heldigvis med noen nye og originale titler innimellom.

I nyhetsbildet har såklart snakket om Bungie sin skilsmisse fra Activison vært en snakkis i hele spillbransjen og den utvidede spillsfæren, og vi er intet unntak. Selvfølgelig måtte vi komme med våre egne «two cents», og det gjør vi også om det at Nintendo tilsynelatende planlegger å lansere både SNES og andre klassiske titler på Nintendo Switch etter at noen snoket i kildekoden.

Pluss: Kommer «Fortnite» bare til å vokse videre i 2019 eller er tåppen nådd? Vi tar debatten, som ikke egentlig er noen debatt ettersom vi var ganske enige. Svaret vil overraske deg, hadde vi skrevet hvis vi drev med clickbait men så frekke er vi ikke. 

Tilbake neste uke, den gangen fra gode gamle Radcorp Studios! Takk til alle som kom og så oss på Klepp Bibliotek!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3