Annonse
Annonse
Dette er spillene vi gleder oss til

Dette er spillene vi gleder oss til

3:00
12:51
Utvikler
Utgiver
Slippdato
Plattformer
12:51
3:00

(Rad Crew): We're back, baby!  Det er årets første ordentlige Rad Crew-episode, og vi er klare for et helt nytt år med dataspill, videospill, hva dere nå ønsker å kalle det.

I ukas Topp 5-liste ser vi på de spillene vi gleder oss aller mest til i første halvår av 2020, og det er ikke småtteri. Bare med «Doom: Eternal» og remaken av «Final Fantasy VII» er det utrolig mye å bite tenna i. Hør episoden for å få med deg hele lista! 

Pluss: Før året tar skikkelig av har flere av oss gått tilbake til fortiden for å plukke opp igjen gamle spill vi ikke har spilt nok. Jeg har for eksempel begynt å spille 2014-spillet «Civilization: Beyond Earth», som fikk litt lunken mottakelse da det kom, men som har blitt ganske forbedret i årene etter.

Stian på sin side er dypt inni «Forza Horizon 4», mens Are spiller ukas eneste nye spill: «Noita», som nå er i såkalt early access men som likevel har skapt mye prat på twitter og andre steder.

Som om ikke det var nok, snakker vi også litt om 2017-spillet «Late Shift», et FMV-spill med overraskende god produksjonsverdi og skuespill. Det er ekstremt billig på Steam nå, og god tidtrøyte for de som liker krimhistorier.

I tillegg får vi besøk av Helge Lunde som har startet e-sportsenteret på gamle Eldorado kino. Rad Crew skal også bidra til dette kule nye initiativet, og vi vil ha mer å si om det senere i 2020.

Se alle Rad Crew-artikler (og podcaster) på Podcast-sidene.
Les alle våre «Den gangen da...»-tekster på undersiden her, eller se andre retrosaker her.
Les mer om spillrelaterte ting som skjer i Norge på vår underside her.
Les mer om e-sport og konkurransespilling på vår underside her.
Les flere meninger på vår samleside her.
Mer om:
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3
Oppsummering
Positivt
Negativt
Skjermbilder (klikk for større)
No items found.
Andre artikler om emnet
No items found.
Andre artikler

Dette er spillene vi gleder oss til

Positivt
Negativt
Annonse
Ansvarlig redaktør: Jarle Hrafn Grindhaug
Redaksjonssjef: Erik Fossum