Dette er spillene vi gleder oss til

16. januar 2020 13:51

(PressFire.no): We're back, baby!  Det er årets første ordentlige Rad Crew-episode, og vi er klare for et helt nytt år med dataspill, videospill, hva dere nå ønsker å kalle det.

I ukas Topp 5-liste ser vi på de spillene vi gleder oss aller mest til i første halvår av 2020, og det er ikke småtteri. Bare med «Doom: Eternal» og remaken av «Final Fantasy VII» er det utrolig mye å bite tenna i. Hør episoden for å få med deg hele lista! 

Pluss: Før året tar skikkelig av har flere av oss gått tilbake til fortiden for å plukke opp igjen gamle spill vi ikke har spilt nok. Jeg har for eksempel begynt å spille 2014-spillet «Civilization: Beyond Earth», som fikk litt lunken mottakelse da det kom, men som har blitt ganske forbedret i årene etter.

Stian på sin side er dypt inni «Forza Horizon 4», mens Are spiller ukas eneste nye spill: «Noita», som nå er i såkalt early access men som likevel har skapt mye prat på twitter og andre steder.

Som om ikke det var nok, snakker vi også litt om 2017-spillet «Late Shift», et FMV-spill med overraskende god produksjonsverdi og skuespill. Det er ekstremt billig på Steam nå, og god tidtrøyte for de som liker krimhistorier.

I tillegg får vi besøk av Helge Lunde som har startet e-sportsenteret på gamle Eldorado kino. Rad Crew skal også bidra til dette kule nye initiativet, og vi vil ha mer å si om det senere i 2020.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3