Dette er Rad Crews største spillskuffelser fra 2017

Kjipt, men sånn ble det! Her er ukens podcast.

7. desember 2017 20:07

(PressFire.no): At et spill er skuffende betyr ikke at det er dårlig. Det betyr at det ikke leverte etter forventningene våre. 2017 har vært et helt fantastisk år, så det var ikke lett å finne mange store skuffelser. Nå vi rota litt rundt i hukommelsen er det likevel noen spill som skiller seg ut.

Kanskje tristest av alt er at et i et år med så mange gode enspiller-opplevelser, så klarer ikke Bioware å levere på det som liksom skal være ekspertisen deres. «Mass Effect: Andromeda» er derfor på Topp 5-listen vår over årets største skuffelser. Hør episoden for å finne ut hva resten var! 

Neste uke blir det mer positivt da GOTY-toget kjører videre og vi kårer de største positive overraskelsene. Men denne uka drar vi også litt inn i fremtiden med det helsprø gameshow-spillet (i mangel på bedre ord) «HQ Trivia».

«HQ Trivia» kan best beskrives som et direktesendt gameshow der alle deltar, ofte oppunder 300 000 spillere! Vi snakker om det i episoden, og forklarer litt av spillet sin ganske helsprø bakhistorie.

Vi mimrer også litt om Raven Software sine fabelaktige «Jedi Knight»-spill fra forrige tiår, hva vi håper på av avsløringer på «The Game Awards», og diskuterer litt rundt kontroversene som har oppstått i Storbritannia rundt «Detroit: Become Human».

Pluss: DLC er ikke bare drit! Lytterne deler sine beste DLC-opplevelser med oss.  

Nye spill som omtales denne uka:

«Wolfenstein: The New Order»
«HQ Trivia»

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3