Derfor bare måtte vi inn i «Star Trek Online» igjen

Rad Crew snakker også hårete varulver og «Mafia 3» i ukas episode.

13. oktober 2016 13:21

(PressFire.no): Halloween varer faktisk hele måneden. Det har vi bestemt, så denne uka snakker vi om mennesker som blir til ulver - populært kalt varulver. De har faktisk vært en del av spillhistorien ganske lenge, fra «Altered Beast» til «The Order: 1886».

Vi har også testa «Mafia 3», som kanskje kunne trengt litt mer tid i ovnen. Are forklarer hva han liker, og hva han ikke liker med det tredje spillet i Mafia-serien, som nå finner sted i New Orleans. 

«XCOM 2» er ute på konsoll, og klarer seg ganske bra der. Og når vi snakker om romvesen, så har noen av oss hoppet inn i «Star Trek: Online» igjen for å sjekke ut den ekstremt retro-pregede utvidelsen «Agents of Yesterday», som lar deg spille i settingen til den gamle serien fra 60-tallet. Litt bisarrt å hoppe tilbake inn i et seks år gammelt MMO, vi innrømmer det.

«Star Citizen» ble vist frem igjen, men denne gangen fulgte det med en veldig dårlig nyhet. Enspillerkampanjen «Squadron 42» har blitt utsatt på ubestemt tid, og vi begynner å bli ganske utålmodige. Vi snakker om dette og mye mer i ukas nyhetssegment.

Nå kan dere forresten ringe oss! Vår Skype er «radcrew» og den kan du ringe døgnet rundt. Da når du vår telefonsvarer, og vi håper på enda flere innringere til neste ukes spørsmål, som er:

Hva er det beste byggespillet noensinne - foruten «Minecraft»? Altså et spill som lar deg bygge ting som en av hovedmekanikkene.

05:40 Topp 5 varulver i spill

37:30 Nyheter

51:30 Mafia 3

1:22:00 Ukens spørsmål m/telefonsvarer

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3