- Den beste versjonen av norrøn mytologi i spillform, punktum!

«God of War» er ikke småtteri. Her er ukas Rad Crew!

19. april 2018 15:38

(PressFire.no): 8 år etter at Kratos la ned sverdene sine er han tilbake i en slags myk reboot, der settingen er flyttet til Midgard og greske guder er bytta ut med de fra vår eget hjørne av verden. Og jammen er det ikke noe av det beste vi har spilt i år.

Vi snakker også om andre spill basert på norrøn mytologi i Topp 5-listen, og du vil ikke tro hvilke spill som er med der! Jo, det vil du egentlig, glem det.

I ukens episode går vi i dybden på «God of War», uten å røpe hva som skjer naturligvis. Kratos sin reise i spillet er kanskje den mest minneverdige siden Aloy dro ut av landsbyen i fjorårets «Horizon Zero Dawn». Sony har virkelig fått til dette med enspiller-spill med fantastiske historier.

Are på sin side forteller om det litt bisarre men veldig kule programmet «ALLTP Randomizer», som fungerer slik at det stokker om på alt innholdet i «The Legend of Zelda: A Link to the Past» slik at det aldri blir det samme spillet to ganger på rad. Hvordan kan det funke egentlig? Hør episoden for å finne ut! 

Ellers: Er Billy Mitchell uskyldig? Mest sannsynlig ikke, men vi snakker uansett om Kongen av Kong sitt fall. Han har mistet alle rekordene sine, strøket fra Twin Galaxies sine lister, og snart også Guinness sin rekordbok. Det er jo ganske kjipt, men det er også fascinerende at denne sagaen ruller videre, ti år etter «King of Kong»-filmen og snart 40 år etter Mitchell begynte å sette disse rekordene.

Pluss: Lytterne svarer på hva som er deres favorittheks i spill, og en av dem vinner «Bayonetta» på Switch! Hør hvem som vant i ukas episode.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3