De verste spillanseringene noensinne

Og nei, «No Man's Sky» er ikke en av dem.

18. august 2016 15:12

(PressFire.no): Det etterlengtede «No Man's Sky» har kanskje fått en lunken mottakelse, men verst av alt er at PC-versjonen oppleves som veldig ujevn for mange spillere.

Mens Sean Murray jobber med en fiks, satte vi oss ned og laget ukens Topp 5-liste om de aller verste spillanseringene vi kan huske. Spill som rett og slett ikke fungerte som de skulle. Noen av dem fungerer fremdeles ikke slik de skulle!

Gamere er sinte igjen, og denne gangen er det fordi «Final Fantasy XV» er utsatt. Utenom denne litt absurde nyheten snakker vi også om at Nintendo har tatt ned nok et fan-spill, denne gangen basert på «Pokémon». Også er THQ tilbake da, sånn plutselig. Vi gleder oss til neste «Red Faction»? Kanskje? 

Hoveddelen av ukas episode handler såklart om «No Man's Sky», et spill med astronomisk hype rundt seg, som var dømt til å ikke leve opp til forventningene. Vi har tilbrakt dusinvis av timer med spillet, og forteller om våre opplevelser med det. Det er kanskje ikke så gærn't likevel?  

Apropos hype: vi spurte lytterne før opptak om hvilke spill de mener faktisk levde opp til hypen, eller til og med overgikk dem. Vi leser opp svarene på slutten av episoden!

5:00 Topp 5 verste spillanseringer

28:55 Nyheter

40:40 «No Man's Sky»

1:27:00 Hvilke spill levde opp til hypen?

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3