– De slipper ikke unna med å lage flere sånne nå

«Far Cry 5» er moro, men Ubisoft må finne på noe nytt snart. Her er ukas Rad Crew.

5. april 2018 16:32

(PressFire.no): Glem at spillet virka som det hadde noe å si om ståa i dagens USA, og glem spesielt at det virka som om Ubi kanskje skulle gjøre noe med formelen: «Far Cry 5» er det «Far Cry»-este spillet som noensinne har «Far Cry»-a. Og ja, det er jo moro en god stund.

Det er en formel som fungerer, men hvis du har spilt alle spillene siden toeren er du garantert i ferd med å bli lei. For selv om radiotårnene er vekke og enkelte andre ting har blitt fikla med er dette et spill som tar veldig få sjanser. Det er, på så mange måter, «Far Cry 3» gjenfortalt på et nytt sted, med nye rollefigurer. 

«A Way Out», det nye spillet fra Josef Fares, er en narrativ perle skal vi tro Are og Inger Lise som spilte gjennom hele greia for oss på Twitch nylig. I ukas episode snakker vi om hvordan spillet hele tiden finner nye måter å leke seg med coop, og hva som gjør det til det mest unike spillet så langt i 2018.

Av og til trenger noen og enhver av oss litt variasjon, så i ukas Topp 5 snakker vi om spill der du kan bytte hovedperson med bare et knappetrykk. Et litt glemt «Castlevania» er å finne på lista!

Pluss: I nyhetene diskuterer vi at loot boxes muligens har nådd endestasjonen, men hva er det neste AAA-spillbransjen finner på for å suge penger ut av lommene våre?

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3