De beste spilldassene

Naturen kaller i ukens episode av Rad Crew

11. august 2016 10:57

(PressFire.no): Til og med spillfigurer må gjøre sitt fornødne, og derfor snakker vi om de fem beste spilltoalettene i denne ukas podcast. Noen av dem er interaktive, andre er rett og slett spillbare! Og det er overraskende mange å ta av, så sett deg ned og finn frem en avis: Du blir sittende en stund.

What's that aroma?

Vi snakker ikke bare tull denne episoden, såklart. Det blir også tid til å snakke om «Batman: The Telltale Series» som er Telltale tilsynelatende tilbake i god form med et interessant eventyrspill om konflikten mellom det å være Batman og det å være playboy-milliardæren Bruce Wayne. Og du kan flørte med Catwoman i spillet!

Nyhetsseksjonen tar opp enda flere NX-rykter, og Nintendo sin umiddelbare reaksjon til at noen på nettet har laget et mye bedre Metroid-spill enn de selv har klart å lage på ti år. 

«Transformers: Fall of Cybertron», kanskje det beste spillet basert på «Transformers» noensinne, kommer ut på PS4 og Xbox One, og det får oss til å mimre om den nå 30 år gamle filmen «Transformers: The Movie». 

Til slutt spurte vi lytterne: hva er det beste spillet hittil i år? Vi har våre favoritter, men hva med dere der ute? 

5:45 Topp 5 spill-toalett

29:12 Nyheter

46:00 Batman the Telltale Series m.m.

1:07:30 Ukens spørsmål

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3