- 2018 er «Warframe» sitt år

Vi omtaler en av årets største snakkiser i ukas episode av Rad Crew!

2. august 2018 13:36

(PressFire.no): Gjengen i Digital Extremes har et bra år. Fra sin spede start i 2013 har «Warframe» vokst til å bli en mastodont med masse godvilje fra fansen takket være sitt vanedannende, lynraske gameplay og en ganske godt motatt free-to-play-modell.

Tenk «Destiny» blanda med «Ninja Gaiden» med nitro-boostere festa til seg, så har du «Warframe». Jeg har blitt fullstendig hekta, og syns det er noe av det gøyeste jeg har spilt på flere år. Det får meg til å lure på hvorfor jeg ikke sjekka det ut før nå!  

Vi snakker om den overraskende megahiten i ukas episode, og kommer også innom de spennende annonseringene av nedlastbart innhold som utvikleren gjorde på sin egen Tennocon, en fanfokusert samling i hjembyen til Digital Extremes i Canada! Det virker som horisonten til «Warframe» ikke har noen ende, og utvides hvert eneste år! 

Vi snakker også om det nye og forbedrede «No Man's Sky: Next» som vi mener kanskje ikke er natt og dag i forskjell til tidligere, men så likte vi allerede originalen ganske godt uansett. Men før det igjen drar vi en kort tur tilbake til nittitallet for å snakke om spill som kopierte «Command and Conquer», men som i stor grad har gått i glemmeboka i ukas Topp 5-liste.

I tillegg til nyhetene har vi også i ukens lyttersegment hørt fra lyttere som også har oppdaget noen av sine favorittspill flere år uti spillenes levetid. Det var interessant. 

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3