- Ikke det jeg ser etter i «Call of Duty»

Vi snakker «Modern Warfare III» i ukas Rad Crew.

11. november 2023 08:56

(Rad Crew): «Call of Duty» er en tradisjon for meg, og jeg snakker ikke om flerspilleren. Jeg snakker om de cinematiske, velregisserte og helsprø kampanjene som tar med spilleren over hele verden i historier som henter inspirasjon fra både Ian Fleming og Tom Clancy. Det er fantastisk underholdning. Eller det har vært det. Noen ganger.

De gangene de treffer, så treffer de voldsomt også. Jeg elsket 2019-kampanjen i «Modern Warfare» og den påfølgende «Cold War» var ganske bra også.

Nå er vi kommet til det tredje «Modern Warfare» i denne nye reboot-serien og kampanjen her er dessverre ganske labre greier. Hør ukas Rad Crew for å høre hvorfor jeg som «Call of Duty»-fan er skuffet.

Pluss: Vi snakker såklart mer om fantastiske «Alan Wake 2» og ukas spillnyheter, og en topp 5-liste hvor vi tar for oss de beste lommelyktene i spill. Du trenger litt lys nå som det er November!

Nyt episoden så snakkes vi neste uke – og støtt oss gjerne på vår Patreon!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3