«Hunt: Showdown»

Mandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag! En fin mandag med masse snø her i Oslo!

Hva i all verden har du spilt i helga da, o’kjære PressFire-leser?

Selv testet jeg Cryteks kommende «Hunt: Showdown», som er en mer oppgavebasert variant av «survival»-sjangeren som har blitt så poppis i det siste – satt til den ville vesten.

Her spiller du på lag med én person til, hvor du så skal vandre rundt på et okay stort kart på leit etter et eller to hovedmonstre du har fått i oppdrag å knerte. Rundt om finner du også større eller mindre zombiefolk du kan knerte for ekstra gull eller XP (faktisk kan du gjøre bare det, om du vil, og så forlate kartet for å cashe inn, uten å møte andre spillere eller bossene).

Om du omsider greier å slå ned beistet, tar det så et par minutter før han «sendes til helvete» - og alle de andre spillerne får vite akkurat hvor han er. Etter han er sendt, dropper han to tokens dere må prøve å stikke av med, men nå med resten av røkla i hælene.

Spillet ender idet du eller de med tokenene kommer seg unna på et av de markerte «escape»-områedene på kartet.

Det var alrighte greier, altså. Med en trivelig tysker på laget fikk jeg god tid på meg, og selv om skytefølelsen ikke akkurat var enorm (og fiendene litt for «bullet sponge»-aktig) så ble det passe hektisk da vi kom over noen andre spillere.

Progresjonssystemet hvor du går opp i nivå og samler penger du kan kjøpe utstyr for virker kul også. Jeg håper bare ikke det blir en pay-to-win-mekanikk som utvikler seg

Og selvfølgelig spilte jeg også den vanlige to-enheten «Dota» og «PUBG». Faktisk fikk jeg TO chicken dinners på samme dag forleden, som er rekord for denne skrotten.

 

Kompisgjengen fant bra loot i helga

Men hva med Jarle «Sweet Baby J» Grindhaug, min karmøyske kumpan og medsammensvorne her i PressFire?

Hva har du spilt, Taj Mahjarle?

- Det vanlige, da. «PUBG» (hadde også to dinners i går), «Dota» og «Monster Hunter».

Kan du ikke lyve og si noe annet?

- Og poker!

Stemmer det. Jeg gikk i minus, for å si det sånn (vi kjører en pokerrunde en gang i blant hjemme hos Jarle). Shit, det er kanskje ulovlig, det?

- Også så jeg den tiende episoden av «Grand Tour», hvor Jeremy anmelder Tesla X. Hadde et veldig morsomt stikk hvor de fylte bilen med advokater som kunne fortelle Jeremy hva han kunne si og ikke.

- Så også filmen «Wonder», som var bra.

Hva er det?

- En noe klisjé, men fin Oscar-nominert dramafilm som reddes av å tilby flere perspektiv på «ung gutt med vansiret ansikt sliter».

 

Sånn rent på tampen tenker vi å innføre noen flere spalter her på PressFire, ala «Den gangen da...»-skriveriene. En av de blir sannsynligvis en dings-o-rama hvor vi kikker på snedige gjenstander spillindustrien har kokt opp gjennom tidene.

Kanskje du har en god idé til en spalte?

«Kjappanmeldelser» er også noe vi har litt lyst til å ta opp, men det blir nok når vi får hodet litt mer over vannet og ser hvordan det går med PressFire fremover :)

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer