Mandagsprat i uke fire

Hjemmekontor-edition.

22. januar 2018 11:45
Jeg har den beste kaffekoppen!

Sheiße!

Det er mandag igjen gitt, og denne gangen er det hjemmekontor-edition. Det har litt med at vi holder på å blåse gjennom noen spill til anmeldelser, og da er det like greit å bare gønne på.

Men hva har du spilt i helga, o’kjære leser?

Selv har jeg hatt diverse VR-sett trødd over hodet. Vi fikk en bråte med koder til PSVR-spill som jeg holder på å prøve ut, inkludert «Doom VFR», «Skyrim VR», «Megaton Rainfall», «Sparc», «Monsters of the Deep: Final Fantasy XV» og «The Inpatient».

Ikke at jeg skal anmelde alle (noen av de er ikke blodferske), men det blir nok en write-up på en del av de. VR er fortsatt gøy!

Også har jeg selvfølgelig spilt «PUBG», hvor jeg (som vanlig) dreit meg ut i den siste 1v1-kampen. Sorry til Runar og Tom Erik, lagkompisene som må leve med at jeg friker ut på slutten hele tida!

Men hva med den bedre halvdelen av PressFire?

Vi er de eneste jeg vet av som fortsatt bruker Google Hangouts, selv om vi begge er på Discord, men kommunikasjon må vi jo ha, selv om det er hjemmekontor og Jarle sitter hjemme i kråkeslottet og klør seg på puddingen.

Sweet Baby Jarle, hva har du bedrevet den hellige helga med?

- I tillegg til den vanlige dosen «Dota 2» og «PUBG» holder jeg på med «Iconoclast», som jeg skal anmelde.

Jøss. Hvordan er «Iconoclast»?

- Det er supersjarmerende og ekstremt lovende. De neste timene vil vise om det «bare» er et veldig bra spill eller en umiddelbar klassiker. Det er et «Metroidvania», bare med mer historie.

Litt sånn «Owlboy»-isj?

- Ikke langt unna!

Nice. Har hjemmekinoen fått kjørt seg noe da?

- Har sett «Bad Moms Christmas» da, og «Manhunt: Unabomber»lendig. Og begynt på «Comedians in Cars Getting Coffee» (igjen). «Bad Moms Christmas» var elendig, som forventet. «Manhunt» er veldig bra.

Hva ER «Bad Moms Christmas»?!

- Oppfølgeren til «Bad Moms», som var ganske dårlig, men har noen hysteriske scener. Denne var bare dårlig.

Whyyy?

- Må vegitate litt, vettu. Noen ganger må jeg bare se en hjernedød komedie.

Jarle har skjønt det. Noen ganger må man bare koble helt fra og se en dritfilm. Da setter man mer pris på de skikkelige gode røverne der ute.

Derfor anbefaler jeg alle å se den evige klassikeren «Birdemic», en film jeg nok har sett alt for mange ganger.

Den scenen hvor de bevæpner seg med kleshengere for å slåss mot GIF-animasjoner av fugler går inn i evigheten som noe av det beste som finnes.

Vi har en syk filmsmak her og det er vel derfor vi ikke anmelder filmer, men eller står alt bra til.

Takk for meeeeg.

PS: Vi har lagt til noen nye koder for de av dere som støtter oss.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3