Karakterbygging med Kine Hult

30. mai 2018 11:19

Serien «Karakterbygging» er en rekke små intervjuer som skal vise spillere fra mange ulike deler av samfunnet. Noen fjes kjenner du kanskje igjen, mens andre kjenner du kanskje ikke igjen.

(PressFire.no): Kine Hult er født 7.3 -77 og jobber som journalist og plateanmelder i Stavanger Aftenblad. Hun er også kjent som tidligere medlem i black metal-bandet Gehenna og gjesteartist i The Kovenant og Satyricon. 

Hva spilte du sist?

Det blir mye «Fortnite» sammen med ungene for tiden. Vi veksler mellom det og den remastra «Crash Bandicoot»-trilogien.

Hva likte du med det?

«Fortnite» liker jeg fordi det er et skikkelig lavterskel-spill som man kan spille korte økter av, man må ikke sette av hele kvelden (selv om det i realiteten ofte er det som skjer). Det er også en kul kombi av strategi og kamp, og det er sosialt.

Hva var ikke så kult med det?

Litt vel primitivt, både i grafikk og mekanikk. Dessuten har jeg en tendens til å dø mye raskere enn jeg hadde sett for meg, antakelig fordi ungene jeg spiller mot er så sykt gode.

Hvilket spill skulle du ønske at du spilte, men kom aldri så langt?

Jeg er fortsatt litt irritert på meg selv fordi jeg aldri kom skikkelig i gang med «Red Dead Redemption».

Hvilket spill ser du fram til?

Det neste «GTA»-spillet. Ingen over, ingen ved siden.

Var alt bedre før?

Nei, selvfølgelig ikke. Og om man faktisk mener at det er sånn, har man jo full anledning til å spille gamle spill i stedet for nye. Jeg har flere ganger funnet fram gamle spill jeg likte godt da de kom, og måttet konstatere at de ikke har tålt tidens tann så godt som man kunne ønsket.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3