Mystisk «Diablo III»-nettside avslørt

Utvidelse rundt hjørnet?

14. august 2013 11:05

(PressFire.no) I anledning GamesCom i Köln neste uke, holder Blizzard Entertainment et eget arrangement hvor de skal avduke nye produkter.

Spillgiganten har ikke kunngjort hva de vil avsløre neste uke, men i en finansrapport fortalte Blizzard-sjefen Mike Morhaime at det kommer «Diablo-relatert nyheter på GamesCom denne måneden».

Derfor kom også spekulasjonene fort da Blizzard Entertainment nylig registrerte merkenavnet «The Dark Below», som enkelte trodde kom til å bli navnet på en utvidelsespakke til spillet fra 2012.

Men «The Dark Below» er en henvisning til «World of Warcraft»-universet og et område under Azeroth. Registreringen kan derfor dreie seg om en ny utvidelse til det populære nettrollespillet.

Nå har den offisielle «Diablo III»-siden blitt oppdatert med en underside som bærer merkenavnet «Reaper of Souls». Det kan tyde på at navnet på utvidelsespakken er avslørt.

Foruten sitatet «Death, at Last, shall spread it swings over all.» fra «Diablo»-krøniken Book of Tyrael, inneholder ikke nettsiden mer enn et bakgrunnsbilde av en mystisk dør.

«Diablo III» slippes til Xbox 360 og PlayStation 3 den 3. september, og inkluderingen av en utvidelsespakke vil sukre innkjøpet av et spill som har vært ute til pc i halvannet år.

Blizzard Entertainments arrangement  foregår 21. august på Gamescom-messen i Köln.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3