«Life is Strange»-utviklerne gir ut gratis spill satt i samme univers

En tiåring vil være superhelt i «The Awesome Advendures of Captain Spirit».

11. juni 2018 00:48

(PressFire.no): Utvikler Dontnod har mye å henge fingrene i for tiden. For bare et par dager siden ble det klart at de jobber med et helt nytt thriller-spill kalt «Twin Mirror», i tillegg til en oppfølger til «Life is Strange».

Nå viser det seg at de også jobber på enda et spill, dette satt til samme univers som «Life is Strange», kalt «The Awesome Adventures of Captain Spirit».

Spillet følger ti år gamle Chris, som drømmer om å være en superhelt – og som opplever noe helt fantastisk på en ganske ordinær lørdag.

Utviklerne hinter også om at du får et lite glimt inn i «Life is Strange 2» her, men bare om «du greier å sette sammen bitene», og har lagt ut en liten video om utviklingen av spillet.

De sier at spillet vil være strukturert ganske likt som «Life is Strange», men at du nok må spille gjennom flere ganger for å få med deg alt – og at noen hemmeligheter er så nedgravd at det må mange mennesker til for å finne de.

Spillet skal komme til Xbox One, PlayStation 4 og pc allerede 26. juni, og være helt gratis for alle.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3