«South Park: The Fracture But Whole» kommer i år

Forhåndsbestiller du får du forløperen på kjøpet.

13. juni 2016 23:17

(PressFire.no): På Ubisofts pressekonferanse mandag kveld, fikk vi høre mer om dette «South Park»-spillet som først ble annonsert på E3 i fjor. 

Som forløperen «The Stick of Truth», snakker vi også her om et rollespill. Men  motsetning til det første spillet, som handlet om middelalderfantasi, har guttene denne gangen bestemt seg for å leke superhelter.

På Ubisoft-konferansen fikk vi se et par sekvenser fra begynnelsen av spillet, som forklarer bakgrunnshistorien til «den nye ungen», som er figuren du styrer. Vi fikk også se litt av kampsystemet.

Mennen bak «South Park», Trey Parker og Matt Stone, entret scenen for å vise frem spillet, og det er helt tydelig at vi vil få store mengder av den klassiske « South Park»-humoren, også denne gangen.

Fra scenen fikk vi også høre at dersom man forhåndsbestiller det nå, får man med «The Stick of Truth» på kjøpet. Denne vil du få tilgang til med en gang du forhåndsbestiller.

«South Park: The Fractured But Whole» slippes til PS4, XBox One og pc 6. desember.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3