Er dette tidenes mest ambisiøse «Need for Speed»?

En helt åpen verden ligger foran deg. Se videointervju.

15. juni 2012 09:23

LOS ANGELES (PressFire.no): Den seiglivete «Need for Speed»-serien kommer med et nytt tilskudd i høst, spill nummer 19 siden starten i 1994.

Denne gang er det «Most Wanted» som blir undertittelen.

Bak spillet finner vi Criterion, britene som blant annet har «Burnout Paradise» og 2010-spillet «Need for Speed: Hot Pursuit» på samvittigheten.

NB! Her finner du flere nyheter, intervjuer og spilltester fra E3.


«»

- Masse Burnout-DNA i dette

Criterion forskutterer at de gjør det de kan aller best, og blander dermed sammen ingrediensene fra «Burnout» og «Need for Speed» til «Most Wanted».

Du får altså en åpen verden med masse frihet, støter garantert borti politi som ikke liker fartssyndere - og finner et videreutviklet Autolog.

Det er noen av hovedingrediensene.

- Det er et Criterion-spill, så det er masse «Burnout-DNA» i dette. Alle spillene vi lager handler om å kjøre fort og å ha det moro med bilene, sier Craig Sullivan fra Criterion i videointervjuet fra E3 - som du finner øverst i denne saken.

- Vi tror også på det at spillene skal være påkoblet, men i tillegg at de skal være annerledes og innovative mens du er online, sier Sullivan.

Autolog er det sosiale verktøyet plassert i menyene og i selve spillverdenen, som måler alt du foretar deg og sammenligner med onlinevenner for å klekke ut noen hårete utfordringer til deg. Denne funksjonen ble først introdusert i «Hot Pursuit», men har inspirert andre EA-spill, som blant annet det nyeste «SSX».

Det er ikke første gang det slippes et spill som heter «Need for Speed: Most Wanted». I 2005 kom EA Canada ut med et som het nøyaktig det samme.

REPORTER: Jarle Hrafn Grindhaug. VIDEO/REDIGERING: Endre Vellene.

«Need for Speed: Most Wanted» lanseres til pc og konsoller 2. november. Det kommer etter planen også versjoner til Vita, iOS og Android.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3