Spor av nytt «Ghost Recon» og «Assassin’s Creed 3» til Vita

Kan bli avslørt på E3 i neste uke.

29. mai 2012 11:11

(PressFire.no): Da Sonys Vita-konsoll ble vist på E3-spillmessen i Los Angeles i fjor, var Ubisoft raskt ute med forpliktelser om å støtte konsollen.

Blant annet ble det nevnt at vi kom til å få et «Assassin’s Creed»-spill til konsollen, men ingen detaljer ble delt ut den gang.

Nå kan planene om et par tungvektere være avslørt i forkant av Ubisofts E3-pressekonferanse i neste uke.

«Ghost Recon: Final Mission» og «Assassin’s Creed III» dukket nemlig opp hos spillforhandleren Zavvi nylig. De har allerede startet forhåndssalget på nett og hevder på sine nettsider at lanseringen av sistnevnte blir 31. oktober.

Brukere på NeoGaf-forumet snuste opp denne informasjonen.

På fjorårets E3 bekreftet Ubisoft at det ville komme et «Assassin’s Creed»-spill til Sonys nye håndholdte konsoll. Zavvi mener å vite at det dreier seg om en port av «Assassin’s Creed III», og ikke et sidespor med et annet navn, en annen historie og hovedperson.

«Ghost Recon: Final Mission» er et hittil uannonsert spill som Ubisoft garantert kommer til å kaste lys over på E3 – enten på sin egen pressekonferanse, eller kanskje på scenen når Sony skal presentere sine forestående godbiter til PlayStation 3 og PlayStation Vita noen timer senere.

Lanseringen av dette «Ghost Recon»-spillet er ikke spesifisert hos forhandlerne. Men den engelske nettsiden til GAME hevdet en stund at spillet kommer i år, før de etter hvert fjernet denne informasjonen.

En drøss med detaljer om «Assassin's Creed III» ble avslørt fra spillets regissør på GDC i mars. Handlingen er lagt til den amerikanske revolusjon, og introduserer oss for en ny hovedperson. Historien vil være spredt over en 30-årsperiode, kunne Alex Hutchinson fortelle.

NB! Her finner du tidspunkter og datoer for de største pressekonferansene på E3.

Trailer fra «Assassin's Creed III», som lanseres 31. oktober til PlayStation 3, Xbox 360, pc og Vita. En Wii U-versjon er også i utvikling.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3