Nytt «Pikmin» og «Super Mario» avdukes under E3

Wii U-titler avslørt.

17. april 2012 10:57

(PressFire.no): Den eneste av de tre store konsollprodusentene som har kunngjort sin nye spillmaskin er Nintendo - med Wii U. Derfor vil også årets E3 i Los Angeles også være arenaen for å vise et flust av spill til konsollen.

I den anledning har «Mario-pappa», Shigeru Miyamoto, nå avslørt overfor spanske El Mundo at han kommer til å vise et nytt «Super Mario Bros.» samt avduke et tredje spill i «Pikmin»-serien til den nye konsollen.

Nintendo har i ettertid bekreftet overfor Kotaku at «Super Mario»-spillet det er snakk om er basert på det som ble vist på E3 i 2011. Da viste den japanske spillgiganten en oppfølger til «New Super Mario Bros. Wii» som gikk under tittelen «Super Mario Mario Bros. Mii».

Den noe eksentriske og kritikerroste «Pikmin»-serien startet på Gamecube i 2002 og fikk en oppfølger i 2004. Begge spillene har i ettertid kommet i en oppdatert utgave for Wii som støtter bevegelseskontrollerne på konsollen.

Miyamoto snakket om et tredje «Pikmin»-spill allerede i 2007, hvor han mente at det var perfekt for bevegelseskontrollerne på Wii. I juni 2010 bekreftet han overfor Nintendo Magazine at et tredje spill var i utvikling.

Nintendos pressekonferanse vil bli holdt tirsdag 5. juni i Los Angeles, hvor vi selvfølgelig er tilstede. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3