SEGAs Tokyo Game Show-meny

Utgiveren tar med seg et knippe storspill til TGS, som sparker i gang i slutten av september.

3. september 2009 15:13

Etter GamesCom i Köln for to uker siden, begynner nå fokuset å flyttes mot Tokyo Games Show som går av stabelen 24. – 27. september.

Dette kan bli åstedet for flere interessante nyheter, spesielt fra de japanske spillselskapene. Sony har allerede sagt at de vil vise mer fra sin Motion Controller til PS3, og nylig fristet Capcom med sitt TGS-program.

SKREDDERSYR PLANER FOR JAPAN

SEGA har lansert en egen nettside dedikert til TGS, og der kan vi samtidig få et innblikk i hvilke spill de vil vise.

Foreløpig er «Yakuza 4» (PlayStation 3), «Puyo Puyo 7» (Wii, PSP og DS), «The House of the Dead Overkill» (Wii), «Chin Sports» («Wacky World of Sports» i USA) (Wii), «End of Eternity» (PS3, Xbox 360) og «Let’s Make a Pro Soccer Club! 6 Pride of J» en del av TGS-buketten til SEGA.

Hverken «Yakuza 4», «Puyo Puyo 7» eller «Let’s Make a Pro Soccer Club! 6 Pride of J» har imidlertid ennå blitt annonsert utenfor Japan.

Se skjermbilder fra «Yakuza 3» her.

Utvikleren vil også ta med seg «Bayonetta» (360/PS3), et spill som også figurerte på E3 i sommer.

Les også: Vi testet «Bayonetta» på E3.
Se også: Skjermbilder fra
«Bayonetta».

PSP-titlene «Phantasy Star Portable 2» og oppfølgeren «Valkyria Chronicles 2» vil også dukke opp på TGS, står det på nettsiden.

Av disse er det kun «Yakuza 4» som ikke er listet opp som bekreftede SEGA-titler, men den japanske spillnettsiden Adriansang skriver at utgiveren har delt ut presseinfo i forkant som bekrefter at det PS3-eksklusive «Yakuza 4» vil bli en del av TGS.

Det er enda ikke klart hvilke av disse titlene som vil være spillbare under TGS, men forvent mer informasjon og skjermbilder i nærmeste fremtid. Kanskje vi til og med får lanseringsdetaljer som angår oss i Europa, men det er liten tvil om at TGS vil bli viet spill for det japanske markedet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3