Sony har spart opp til Paris-konferansen

Alle nyhetene i vårt livestudio.

27. oktober 2015 14:22

(PressFire.no): Vi har lenge visst at Sony og PlayStation i år valgte å droppe GamesCom i august da de anså messa for nærme årets E3.

I stedet ville de putte tinga på is i et par måneder og heller holde en pressekonferanse i anledning Paris Games Week.

«No Man's Sky».

Sony er klar

Nå er dagen her og Sony skal endelig vise oss hvorfor de valgte å hoppe over Gamescom, så får vi se om det var verd det.

Men hva kan vi egentlig forvente oss når Sony går på scenen i ettermiddag klokka 17.45?

Den etterlengtede tittelen «No Man's Sky» skal ifølge utvikleren ut i år, da er det kanskje på tide at den får en lanseringsdato. Vi blir ikke overrasket om Sean Murray går på scenen for å avsløre den endelige datoen.

Forvent mye VR

Vi forventer også et ganske hardt trykk på PlayStation VR – dette er sannsynligvis en av de siste anledningene til å overbevise oss før et slipp neste år. Hvis ikke de velger å være sist ute på markedet, da.

Fransk åpning

Nå som PlayStation kommer til Paris er det vel ikke overraskende om franskmannen David Cage dukker opp på scenen for å avsløre sitt nye spill. Er det nå han avslørerer at «Kara» ikke bare var en teknologidemo, men sitt neste spill?

Mens vi snakker om Frankrike – så er dette også hjemmebane for Michel Ancel, som i fjor kunngjorde PlayStation 4-eksklusive «Wild» med en svært lovende trailer. Han har brutt ut av Ubisoft og er nå indie-utvikler. Se trailer i toppen av saken.

Mer «Horizon»?

Under E3 stjal «Killzone»-skapernes nye spill, «Horizon: Zero Dawn», rampelyset med en imponerende demonstrasjon. Det hadde vært spennende med et gjensyn fra en annen del av spillet, men spørs om det ikke er litt for nære forrige visning.

Naughty Dog har allerede avslørt at det kommer til å være tilstede for å vise «Uncharted 4: A thief's end», og skal angivelig vise det på en «original måte».

Det er også forventet at det nye «Ratchet & Clank»-spillet, som er en slags total remake av det første spillet, skal bli vist.

PlayStation-sjefen, Shuhei Yoshida, har også bekreftet at de skal opprettholde tradisjonen om å vie plass til indie-spill under konferansen.

Det ryktes også at det tidigere «Syphon Filter-»studioet, Sony Bend, endelig skal avsløre noe nytt.

Vi forventer også at «Little Big Planet»-folka i Media Molecule snart forklarer oss hva «Dreams»-greiene deres faktisk er. Det er utrolig flott å se på, men vi skjønner fremdeles svært lite.

Følg med i vårt direktesendte live-studio.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3