Tittelen på nye «Crackdown» overrasket

Gjorde det de ikke skulle gjøre. Se den første videoen fra spillet.

4. august 2015 18:03

(PressFire.no): Det kom ikke som noen overraskelse at vi fikk se mer til nye «Crackdown» under årets messe i Tyskland - det var varslet på forhånd.

Det var faktisk tittelen som var den største overraskelsen.

 

- Ikke en treer

På E3 i fjor fikk vi se en liten tergesnutt, som bekreftet at et nytt spill i serien er på vei. Med opphavsmann, og «Grand Theft Auto»-skaper Dave Jones tilbake ved roret, ble forventningene skrudd opp.

Microsoft-toppen Ken Lobb gikk også ut og avkreftet at dette skulle være snakk om «Cracdown 3».

Dette skulle bli en frisk start, etter at «Crackdown 2» fikk hard medfart av spillere og anmeldere. Jones var ikke involvert i oppfølgeren.

Toeren ble utviklet av Ruffian Games, mens Jones og Realtime Worlds syslet med det flerspillerbaserte politi- og røverspillet «APB», som endte med å gå på trynet.

Derfor er det litt overraskende at det nye spillet heter nettopp «Cracdown 3». Var det tidligere konseptet for høytflyvende, eller er det idetørke på gang?

 

Ligner eneren

Etter en kjapp introduksjon av Jones selv tirsdag ettermiddag, fikk vi se de første gameplay-scenene av spillet. Og bevares. Er du fan av det første spillet, ser det ikke ut til at du blir skuffet her.

«Crackdown 3» byr på en helt ny by, med et kriminelt nettverk som skal brytes ned bit for bit. - Akkurat som det første spillet.

Det er heller ingen tegn til zombier i denne nye traileren, noe som er godt nytt med tanke på den forglemmelige forløperen.

Det at du også skal kunne ødelegge alle omgivelsene dine, høres heller ikke feil ut i en slik type spill.

Dette skal gjøres ved hjelp av skyteknologi som vil tyvedoble maskinkraften i Xbox One.

Det er ikke satt noen lanseringsdato, men traileren avslører at det åpnes for flerspilling til sommeren neste år. Spillet utvikles av Dave Jones sitt nye studio Reagent Games.

Her kan du også se Endre Vellene og Lasse Lervik oppsummere pressekonferansen:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3