Sleit du da du hang opp ned?

Snart kan du få PS4-spillere til å hjelpe deg via nettet.

13. august 2014 14:07

(PressFire.no): Sony innledet like gjerne pressekonferansen sin under Gamescom i Köln med å fortelle om systemoppdateringen 2.0 til PlayStation 4, som kommer i løpet av høsten.

I den kommer det blant annet støtte for å laste opp videofilmer til YouTube, men kanskje litt mer overraskende avslørte de tjenesten Share Play.

Ifølge Sony er det en måte å dele spillopplevelsen på – i alle spill.

Som en virtuell sofa

På den offisielle PlayStation-bloggen skrives det at den beste måten å tenke på det, er som å forestille seg en virtuell sofa.

Dette betyr at du skal kunne invitere vennene dine inn i spillet ditt, som om de var i samme rommet. Eksempelet de gir et du kan invitere en venn inn til å spille i klubben din i kommende «Driveclub» uten at han eier spillet.

Sliter du med den scenen i «The Last of Us»?

Det forklares også at du kan hoppe inn i et spill for å hjelpe en venn som sliter med et vanskelig parti. Sony beskriver det som du gir kontrolleren din til en annen person i den virtuelle sofaen.

Skjermen vil bli delt med vennen din idet han hjelper deg. De nevner scenen i «The Last of Us» hvor du henger opp ned og må skyte zombiene som en kinkig del du kanskje trenger hjelp med.

Ingen dato for oppdateringen er ennå kunngjort, foruten «høsten».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3