Mystiske spor fra to nye PlayStation-spill

Fare for regn under GamesCom.

7. august 2012 12:57

(PressFire.no): Sony ruger på et par hemmeligheter som vi sannsynligvis får vite mye mer om i løpet av en ukes tid.

Den store Köln-spillmessen, GamesCom, starter nemlig i neste uke. Der kan det altså bli avslørt noen nye PlayStation-titler.

Sony har vært ute og sikret seg pantent og navnerettigheter på to mystiske spill. «Rain» er det første, et spill som det tidligere har lekket noen levende bilder fra. I april i år la en forumbruker på NeoGAF ut en liten filmsnutt der vi ser at såkalte quick time events blir benyttet under noen intense slåsskamper.

Nedenfor kan du se det første glimtet fra «Rain», satt sammen som en GIF-bildefil.

Superslank PS3 avdukes?

Hvilke studioer som er ansvarlige for disse to spillene, er inntil videre en godt voktet hemmelighet. Men det er selvsagt ikke mangel på spekulasjoner i mellomtiden.

OnlySP setter bildene fra «Rain» i kontekst med noen jobbutlysninger hos Sucker Punch – folka som blant annet har lagd «InFAMOUS» og oppfølgeren.

PlayStation Lifestyle skriver at Sony vil annonsere to nye spill på sin pressekonferanse tirsdag neste uke, og at det også vil bli bekreftet at en ny og enda slankere PlayStation 3-konsoll er på vei ut til butikkene.

GamesCom-spillmessen starter neste uke med pressekonferanser fra Electronic Arts og Sony tirsdag ettermiddag og kveld. EA starter sin misjonering klokken 16:00, mens Sony entrer podiet klokken 19:00. 

Vi i PressFire kommer selvsagt til å følge disse tett, og er på plass i Tyskland i hele neste uke.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3