For noen dager siden fikk vi en e-post fra «Joe Danger»-utvikleren Hello Games hvor de fortalte at de ville vise sitt nye spill under denne ukens GamesCom i Köln, Tyskland. Men ingenting ble skrevet om hvilket spill det dreide seg om.

«Joe Danger: The Movie».

Det viser seg nå at det er snakk om en oppfølger til fjorårets motorsykkelsjarmør - «Joe Danger» på PlayStation Network. Men denne gangen ser det ut til at det ikke bare er kubikk og eksos som vil prege spillet – han skal nemlig jobbe som stuntmann i Hollywood. Det er hos Eurogamer.net at spillet har blitt bekreftet.

- Jeg vil nok si at hele spillopplevelsen i «Joe Danger» på PSN bare er som en kort scene i dette nye spillet, forteller Hello Games-sjefen Sean Murray til Eurogamer.

Og ser du på det ene promo-bildet de har sluppet fra spillet vises Joe Danger ikke bare med motorsykkel, men også med rakett på ryggen, i en tank, gruvevogn ala «Indiana Jones» og en robot. Videre står det på plakaten at spillet vil inkludere tidsreiser, dinosaurer og gigantiske roboter.

Ifølge Murray vil spillet parodiere filmer du elsket som barn:

- Se for deg alle filmene du elsket som barn, fra «Labyrinth» til «Karakte Kid» og «Robocop» redigert sammen til en sinnssyk montasje – det er omtrent manuset til spillet vårt, sier Murray.

Når det kommer til aktuelle plattformer vil ikke Murray avsløre noe helt enda, men påpeker at det blir det mye større publikum enn PlayStation Network denne gangen og at noen av dem kommer til å være litt overraskende. På promo-bildet står det «kommer til konsoller over alt», uten å avsløre noe mer.

Oppfølgeren får tittelen «Joe Danger: The Movie».

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer