Molyneux med mystiske ledetråder

Lionhead Studios har meldt sin ankomst til GamesCom, og teller ned med Che Guevara og fransk rebell fra 1700-tallet.

14. august 2009 11:53

Lionhead var i aller høyeste grad delaktige til å gjøre Microsofts E3-brief minneverdig tidligere i sommer.

Da nøyde Peter Molyneux og hans kolleger seg med å melde sin ankomst til LA gjennom en Twitter-melding. Nå har Lionhead gått lengre.

GamesCom starter i Köln i neste uke, og i den anledning har Lionhead Studios redesignet hjemmesiden sin. Det er ventet at studioet skal delta i en eller annen form under spillmessen, men med hva?

Her finner du flere saker fra GamesCom 2009.

«FABLE III» ELLER MER OM «MILO»?

Som åpningshilsen blir du møtt av Che Guevara, opprørslederen fra Argentina.

Det ikoniske bildet er ikke alene, for under finner du to trykkbare bilder: Tommelen opp- og tommelen ned-symboler.

Dessuten er dette sitatet med:

«At the risk of seeming ridiculous, let me say that the true revolutionary is guided by a great feeling of love.» (Che Guevara 1928-1976).

Justerer du lys og kontrast på PC-skjermen din, ser du kanskje også et gigantisk 6-tall som gjemmer seg bak bildet av Che.

I skrivende stund har det blitt lagt ut et nytt bilde med sitat fra Maximilien Robespierre, og denne gang med et 5-tall plassert i bakgrunnen. Forvent at katt-og-mus-leken fra Peter Molyneux fortsetter frem mot en kunngjøring i neste uke.

(Klikk på bildet for å lese det nye sitatet).

Robespierre (1758-1794) var også revolusjonær og var en av de mest sentrale skikkelsene i den franske revolusjonen.

Aner vi et mønster her?

Det eneste prosjektet som Lionhead har bekreftet å jobbe med, er Natal-tittelen «Milo» som ble presentert på E3 tidligere i sommer. Et spill som på mange måter kan kalles revolusjonerende, om vi først skal leke Molyneuxs lek.

Likevel; det har versert såpass mange rykter om en «Fable III»-annonsering at det neppe kommer som noen overraskelse om den dukker opp snart.

Les også: «Fable IV» og V er også avslørt.
Les også: Vår anmeldelse av «Fable II».

Et tredje Fable er faktisk allerede annonsert, på noe uvanlig vis i en bryllupsannonse i New York Times.

Molyneux uttalte seg også såvidt om et nytt Fable i et Eurogamer-intervju tidligere i år. Han hadde tydeligvis lyst til å si mer enn det han gjorde:

- Hvis jeg hadde snakket om «Fable III», hadde jeg håpet at jeg kunne fortelle om tre enorme nyheter i spillet som ville overraske og sjokkere deg. Ikke det at jeg snakker om «Fable III». Det er bare hypotetisk sagt.

Kanskje årets beste spillsitat, syns vi.

GamesCom går av stabelen i Köln fra 19. – 23. august.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3